Deakin House

This Deakin hangout is playful, creative and relaxing with a seamless connection to the backyard. The outdoor area encapsulates effortless landscaping surrounding the pool, cricket pitch and basketball court.  It is the ultimate retreat for the creative owners who enjoy adventure, sports and the arts. 

The space is multi functional and can be used for art sessions, movie nights and guest accomodation. The neutral palette includes natural finishes and the flooring is quite the feature integrating heating and a seamless look.      The vertical timber panelling adds dimension and warmth to the face of a continuous shelf.

The new bifold doors blend effortlessly into the outdoors; while the curtains and plantation shutters, by Chadwick Designs, control light within the space. The concrete floors are a seamless feature throughout, perfect for keeping the space homely during the winter. 

Interior Design: Neon White Design

Builder: Chapman Built

Photographer: LightStudies